~

Webdesign Bang & Olufsen Ynter


Het verhaal

Bang & Olufsen Ynter is een winkel in Alkmaar die producten van Bang & Olufsen verkoopt. Bang & Olufsen werd in 1925 in Denemarken opgericht en staat bekend om zijn hoogwaardige geluids- en tv-producten met een modern en opvallend ontwerp.


visuele
vertaling

Visuele taal

We creëerden een responsieve website die 25% Ynter en 75% Bang & Olufsen is, geïnspireerd door het moderne ontwerp van de producten zelf en een bedrijfsboek dat de geschiedenis van het bedrijf laat zien tot 1925. Gemaakt samen en bij Raadhuis.

Homepagina

De startpagina die fungeert als een hub voor de hele website, met een magazine achtig ontwerp.

Huisstijl elementen

Het kleurenschema met daarin een passende mix van Ynter- en Bang & Olufsen kleuren. De icoon ontwerpen zijn geïnspireerd op oude product technische tekeningen van Bang & Olufsen.

Televisie- en geluidpagina

De televisie en geluidpagina beginnend met een beeld in een scène die tot de verbeelding spreekt en een pakkende quote gevolgd door productfoto’s. Elke categorie heeft zijn eigen kleur voor herkenbaarheid.

Service en werkwijze pagina

De service en werkwijze pagina, inclusief een infographic om het in detail uit te leggen, in de technische tekening stijl van Bang & Olufsen.

Productpagina

De productpagina met informatie over het product en bestel mogelijkheden.

Second Life en Wie Zijn Wij pagina

Second Life pagina voor het bestellen van tweedehands producten. De Wie Zijn Wij pagina met een persoonlijke benadering en tijdlijn om de rijke geschiedenis van Bang & Olufsen weer te geven.


~
Ik vertel je graag meer over dit project en andere projecten.