~
Webdesign Amsterdam

Meer klanten met een effectieve doelgerichte website

Met een professionele website die goed werkt op mobiel en tablet en goed vindbaar is in zoekmachines trek je meer klanten. Wij realiseren volledige website projecten van design en concept tot en met de volledige realisatie.

~ Goed vindbaar in Google

We optimaliseren de website op het gebied van design, techniek en content zodat je de meeste kans maakt op een hoge positie. Zo is de juiste hierarchie van content belangrijk, optimaliseren we de snelheid zo veel mogelijk (dit is belangrijk voor je positie in Google), zorgen we voor goede paginatitels en omschrijvingen en zorgen we dat content de juiste lengtes heeft.

~ Goed zichtbaar op mobiel en tablet (responsief)

Inmiddels kijkt een groot deel van bezoekers websites meer op hun mobiel of tablet dan op desktop. Daarom optimaliseren wij de website qua leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor mobiel en tablet. Optimalisatie hiervan zorgt daarnaast voor een betere positie in Google.

Responsief webdesign

~ Onderscheidend design

Een bezoeker kan in enkele klikken weer weg zijn. Door een onderscheidende en creatieve website te hebben trek je de nieuwsgierigheid en interesse van de bezoeker om te blijven hangen.

Onderscheidend design

~ Gebruiksvriendelijk CMS/beheersysteem

Natuurlijk wil je eigen website kunnen beheren en makkelijk kunnen aanpassen. Hierbij wil je niet in allerlei technische codes verdwalen. Alle extra tijd die je hieraan verliest kost geld. Daarom zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk beheersysteem dat flexibel te gebruiken is.

~ Voor elk budget

We bieden website oplossingen aan voor diverse budgetten, van simpele websites met een standaard design tot state of the art op maat gemaakte websites.

~
Meer weten of vrijblijvende offerte?