~
Unieke visuele talen voor unieke verhalen.

Alle unieke verhalen

Als grafisch ontwerp bureau in Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in visuele communicatie om zo unieke verhalen en ideeën helder en onderscheidend over te brengen. Daarbij een focus op huisstijl ontwerp / visuele identiteit ontwerp en digitaal ontwerp. Het liefst voor bedrijven en organisaties met een eerlijk en uniek verhaal. Daarbij geloven wij in de kracht van creativiteit, om op te vallen en een blijvende impact te maken. Wij ontwerpen visuele identiteiten, visuele branding en huisstijlen in de breedste zin van het woord, van een visuele identiteit voor een stadsstrand tot een concept voor een boek ontwerp of een typografisch interieurontwerp.

1. Visuele identiteit
Onderscheid je van je concurrentie en vertel helder en consistent je verhaal met een visuele identiteit. Wij ontwerpen een visuele taal en toolbox die flexibel is te gebruiken op verschillende media en diverse uitingen, on- en offline.
Lees meer over visuele identiteiten

2. Digitaal ontwerp & Webdesign
Gebruiksvriendelijk, helder en onderscheidend ontwerp van je website, app of online magazine. Van concept tot design tot volledige realisatie.
Lees meer over digitaal ontwerp & webdesign.

~
Werkwijze

1. Experiment- en onderzoeksfase
Het begint altijd met een luisterend oor. Wie ben je, wat wil je bereiken en wie? We verdiepen ons in de thematiek van je bedrijf of organisatie en onderzoeken verschillende mogelijkheden zodat we altijd tot een uniek en passend resultaat komen.

2. Conceptfase
Vervolgens maken we gezamelijk een keuze uit diverse ideeën en opties. Dit ontwikkelen we tot een helder en onderscheidend concept, dat als framework dient voor diverse uitingen.

3. Uitwerkings- en realisatiefase
Alle creatieve ideeën staan er, vervolgens is het de taak om deze professioneel uit te werken door één of meerdere specialisten in hun vakgebied.

~
Ervaring

Awards
Dutch Design Talent 2015

CV
Raadhuis
Studio Hands

Diensten
Huisstijl ontwerpen
Webdesign & digitaal ontwerp
Muziek Verpakkingen
Display Letterontwerp
Interieur identiteiten
Poster ontwerp