~

Huisstijl ontwerp en webdesign De Theaterfabrique


Het verhaal

De Theaterfabrique is een rauwe en kleinschalige theatervereniging in Haarlem die creativiteit en vernieuwing hoog in het vaandel draagt en door middel van theater en theatereducatie mensen anders wil laten kijken. De Theaterfabrique is een ervaren ontwikkelaar, organisator en expert op het gebied van theaterprojecten en theatereducatie. Het bestaat uit drie onderdelen: De Theaterfabrique, De Jeugdtheaterfabrique en Broedplaats Stek.


visuele
vertaling

Visuele taal

Uitgaande van het concept ‘verbeelding fabriek’, passend bij de naam, heb ik een stijl ontwikkeld die de verbeelding en emoties uit het theater communiceren. De visuele taal is makkelijk en flexibel te gebruiken in bijvoorbeeld verschillende versies van het logo of illustraties. De stijl sluit goed aan bij de missie van De Theaterfabrique om theater enthousiastelingen van jong en oud anders te laten kijken door middel van theater.

Bekijk de website

Een driekoppig logo

Gezien de veelzijdigheid van De Theaterfabrique was er een logo nodig waarmee makkelijk variaties op het logo gemaakt kunnen worden.

Eén logo, oneindige mogelijkheden

Door middel van fotografie van lichaamsdelen en emoties, kleine illustraties en patronen biedt het basislogo en visuele taal oneindige mogelijkheden. Zoals hierboven toegepast in het social media logo.

Illustraties

Met de flexibele ‘bouwblokken’ stijl kunnen makkelijk functionele en inspirerende illustraties gemaakt worden.


~
Ik vertel je graag meer over dit project en andere projecten.


Soortgelijke projecten