~
Huisstijl ontwerp Amsterdam


Een blijvende impact maken op je klanten met een onderscheidende visuele identiteit

Een goede huisstijl zorgt bewezen voor een succesvollere onderneming. Succesvolle merken zijn onderscheidende merken en een professionele en consistent doorgevoerde huisstijl zorgt er daarnaast voor dat je herkenbaar bent en professioneel overkomt. Als grafisch ontwerper vertaal ik je bedrijfs- concept, idee of verhaal naar een heldere en onderscheidende visuele taal om een blijvende impact te maken op je doelgroep.

Dynamisch logo

Vanuit de inhoud

We gaan samen op zoek naar de kern van je bedrijf/organisatie. Vervolgens vertalen we jouw unieke merkwaarden naar een onderscheidende visuele taal en visuele identiteit. Ieder bedrijf heeft een unieke boodschap, maar zolang deze niet op een creatieve en effectieve manier tot leven wordt gebracht heb je er niks aan.

Illustratie

Meer dan een logo

Wij geloven dat een visuele identiteit (huisstijl) in deze tijd veel meer is dan een logo. Wij maken visuele systemen die flexibel toe te passen zijn op diverse media en voorbereid zijn op de toekomst. Ik ontwikkel visuele systemen die flexibel toepasbaar zijn op diverse uitingen, on- en offline. Van een illustratie of fotografiestijl tot typografie, grafische elementen, kleur en taal/copy keuze. Bij het ontwerpen van een logo houden wij er rekening mee dat het logo goed bruikbaar is in een volledige huisstijl.

Illustratiestijl
~
Meer weten of vrijblijvende offerte?