~

10 Days in New York fotoboek ontwerp


Het verhaal

In 2019 nam ik het vliegtuig naar New York voor een trip van 10 dagen. Wat ik verwachtte van New York uit de films kwam uit en meer. Ik verkende de stad van de rechte lijnen van Manhattan tot en met het chaotische en bruisende Brooklyn. Ik verzamelde m’n MoMA ticket, verdwaalde tussen dinosauriërs in het Museum of Natural History en danste tot zonsondergang op dagfestival Nowadays.


visuele
vertaling

Visuele taal

Als een visueel en tekstueel dagboek en reisgids heb ik een fotoboek gemaakt van de reis, dat een inspiratie kan vormen voor jouw reis naar New York, waarbij je in 10 dagen alles kunt zien.

Naar mijn mening zou alleen een volledige handgeschreven boek bij een stad als New York passen, en zo het geschiedde. Door New York lopen is als het lopen door veel verschillende landen en steden, en als metafoor hiervoor heeft elk hoofdstuk/gebied een eigen unieke handgeschreven titel geïnspireerd op de straat patronen van de stad. Van de nette rijstroken van Manhatten tot de chaotische straatpatronen van Brooklyn.

Boek van 52 pagina’s, geprint in beperkte oplage van 75. Geprint op Munken Lynxrough papier van 120 gram.

Bestel het fotoboek in mijn shop.


~
Ik vertel je graag meer over dit project en andere projecten.


Soortgelijke projecten